Βέτο Καραμανλή για την κόρη του Τατούλη... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Βέτο Καραμανλή για την κόρη του Τατούλη...

Βέτο στην υποψηφιότητα της κόρης του Π. Τατούλη στην Αρκαδία για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές βάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής. 

 Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ξεχνά πως ο Τατούλης, όχι μόνο ήταν πρώτος που επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση του, αλλά και προσωπικά στο ίδιο, όχι με πολιτικούς , αλλά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Ο περιφερειάρχης είχε κάνει τότε "σημαία" το "κουρασμένος" και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έκανε προσωπικές επιθέσεις στον τότε πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες