Τις δοκιμαστικές τηλεπωλήσεις ξεκίνησε ο Ψωμιάδης (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Τις δοκιμαστικές τηλεπωλήσεις ξεκίνησε ο Ψωμιάδης (Video)

Τις δοκιμαστικές πρόβες για το ρόλο τηλεπωλητή έχει ξεκινήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Ο πρώην νομάρχης κάνει δοκιμές πώλησης ανατομικών παπουτσιών για διαβητικούς σε τιμές ευκαιρίας, όπως μετέδωσε το δελτίο του Mega.
Ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο Mega, δηλώνει σίγουρος πως θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση τόσο τον Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και τον Κυριάκο Βελόπουλο, από τους οποίους πήρε την ιδέα, αλλά όπως θεωρεί ο ίδιος «είναι πολύ καλύτερος από αυτούς».
«Ο κόσμος με λατρεύει», δηλώνει αφοπλιστικά ο πρώην νομάρχης.
entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες