Φιλική επικράτηση της μικτής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επί της ΕΣΚΑΚ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Φιλική επικράτηση της μικτής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επί της ΕΣΚΑΚ


ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠHΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.....

Εχτές το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους πραγματοποιήθηκε φιλικό μεταξύ των μικτών ομάδων των Ενώσεων της ΕΣΚΑΚ(Αργολίδας-Κορινθίας) και ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ(Αρκαδίας-Λακωνίας-Μεσσηνίας) με την φιλοξενούμενη ομάδα των φιλοξενούμενων να επικρατεί με σκορ 56-75. Οι δυο ομάδες στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ήταν κοντά στο σκορ με τους παίκτες των Γεωργακόπουλου-Γιαννακόπουλου να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 27-30. Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα να χτίσει μια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι και την λήξη. Οι προπονητές και των δυο ομάδων έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, ενώ όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο κλειστό της πρωτεύουσας της Αργολίδας, παρακολούθησαν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι από παιδιά με πλούσιο ταλέντο και από τις δυο μικτές ομάδες.

Δεκάλεπτα: 16-20, 11-10, 15-25, 14-20.

ΕΣΚΑΚ (Μανωλιτσάκης): Γκόλαντας 2, Γκάτζιος, Τζαβέλας Χ., Κωνσταντόπουλος 5, Τσιλομελέτης 10(1), Καλύβας 4, Κουλουκάκης 2, Παναγιωτόπουλος 6, Λενάκος 9(1), Κουκουμέλης 5, Τσαμπάσης, Τζαβέλας Ν. 9(1).

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Γεωργακόπουλος-Γιαννακόπουλος): Πετεινάρης, Βουγιούκος, Τσέλλος 6, Σιούντρης, Αριδάς 4, καλδής 10, Μπαλής 9, Μπακολιάς 5(1), Κατσαρέας 13, Κανελλόπουλος 9, Κούγιας 3, Απέργης 10, Οουντεμπός 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες