Λουτράκι: Εσπερίδα Σεισμός και Πολιτική Προστασία [Video] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

Λουτράκι: Εσπερίδα Σεισμός και Πολιτική Προστασία [Video]

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, διοργάνωσαν εσπερίδα με θέμα: “Σεισμός και Πολιτική Προστασία” που πραγματοποιήθηκε χθες στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Οι κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Σπυράκος, Καθηγητής Αντισεισμικών Κατασκευών ΕΜΠ, Διευθυντής Εργαστηρίου
Αντισεισμικής Τεχνολογίας και ο Αντισυνταγματάρχης (ΜΧ) Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος, Διοικητής 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού.
Η εκδήλωση πραγατοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
και του ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΕΛ/ΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ @ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός Ν. Ταγαράς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου αρμόδιος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διεθνών Σχέσεων Απ. Παπαφωτίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γ. Πετρίτσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Π. Πέτρου , ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, οι Αντιδήμαρχοι Μ. Πρωτοπαππά, Σ. Πέρρας, Θ. Γεωργίου, και Τ. Σακελλαρίου, ο Δημ. Σύμβουλος Μπ. Γεωργίου.

Ακολουθεί Video με στιγμιότυπα και τους χαιρετισμούς των επισήμων:

Πηγή: tvtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες