ΣΕΓΕΣ Κορινθίας-πρός ΔΕΗ να επεκτείνεται σε 10 τουλάχιστον από 6 τις δόσεις των μηνιαίων λογαριασμών... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

ΣΕΓΕΣ Κορινθίας-πρός ΔΕΗ να επεκτείνεται σε 10 τουλάχιστον από 6 τις δόσεις των μηνιαίων λογαριασμών...


Κε Πρόεδρε, καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων και παρακλήσεων από πάρα πολλούς συναδέλφους επαγγελματίες της εστίασης, όλων των περιοχών του Νομού, για παρέμβαση του σωματείου μας Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. προς την ΔΕΗ και την διοίκηση της.... Εκκλήσεις να σας μεταφέρουμε την αντικειμενική τους αδυναμία για ανταπόκριση στην ασφυκτική πίεση του μικρού αριθμού δόσεων διακανονισμού οφειλών προς την επιχείρησή σας, με ταυτόχρονη πληρωμή των τρεχόντων λογαριασμών....


     Σας μεταφέρουμε επίσης την καθημερινή αγωνία μας, για κάλυψη των εξόδων λειτουργίας των καταστημάτων μας αφού 5 χρόνια τώρα καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα καταστήματά μας ανοικτά όσο και τις θέσεις εργαζομένων σε αυτά.

     Θέλουμε και σας ζητούμε λοιπόν, προσβλέποντας στην δυνατότητα της επιχείρηση σας αλλά και την γνώση σας περί της αντικειμενικής διευκόλυνσης αποπληρωμής υπολοίπων, να  επεκτείνεται σε 10 τουλάχιστον από 6 τις δόσεις των μηνιαίων λογαριασμών με ενσωματώσεις, και σε 12 από 8 δόσεις των διμηνιαίων λογαριασμών. Το επίσης σοβαρότατο θέμα της προκαταβολής 20% με 4 δόσεις στις περιπτώσεις αθέτησης ρυθμίσεων, να μειωθεί η προκαταβολή στο 10% και να επεκταθούν οι δόσεις σε 7 τουλάχιστον.

     Γνωρίζοντας την προσπάθεια των συναδέλφων για συνεπή ανταπόκριση στις γενόμενες ρυθμίσεις τους , παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε με την δεδομένη ευαισθησία σας το ρεαλιστικό αίτημα μας και να αποφασίσετε υπέρ της εφαρμογής των αλλαγών του αιτήματός μας.

     Η συνεργασία μας με αμοιβαίες υποστηρικτικές αποφάσεις, θα μας καταστήσει βιώσιμους και θα διατηρήσει την καλή διαχρονική σχέση που έχει ο κλάδος με την επιχείρησή σας.

.

     Ευχαριστούμε εκ προοιμίου για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση σας στο θέμα μας, είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

     Κοιν: Υπουργείο Π.Α.Περιβάλλοντος & Ενέργειας

-          Υπουργό Κο Λαφαζάνη Παναγιώτη

-          Γεν. Διευθ. Εμπορίας ΔΕΗ Κο Καραλάζο Λάζαρο

Με Εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ντούσικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες