Ηράκλειο: Σκηνές φαρ ουέστ σε ξενοδοχείο – Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Ηράκλειο: Σκηνές φαρ ουέστ σε ξενοδοχείο – Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών

«Μάχη« αστυνομικών και ληστών το βράδυ της Παρασκευής (12/06) σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου Ηρακλείου. Τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές.
Στιγμές τρόμου έζησαν οι ένοικοι μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας όταν γύρω στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ της Παρασκευής, τρεις ληστές με κουκούλες στο κεφάλι και καλάσνικοφ στα χέρια, μπήκαν στο χώρο και κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του flashnews.grοι ληστές πυροβόλισαν για εκφοβισμό στον αέρα παρά το γεγονός ότι στο χώρο βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι.
Για κακή τους τύχη, μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν το χώρο και απομάκρυναν τους τουρίστες.
xersonisos2
Οι ληστές παρά το ότι ήταν περικυκλωμένοι επιχείρησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να υπάρξει ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο: 30χρονος διέρρηξε 16 σπίτια και «έφαγε» 40.000 ευρώ

Ηράκλειο: 30χρονος διέρρηξε 16 σπίτια και «έφαγε» 40.000 ευρώ

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν και οι τρεις δράστες, δύο Έλληνες κι ένας αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
xersonisos3
Ο ένας από τους ληστές φέρεται να έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο, ο δεύτερος στον ώμο και ο τρίτος στα πόδια.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, και οι τρεις δράστες είναι γνώριμοι των αρχών.
Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ, ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και τα κλοπιμαία.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες