Στα ύψη παραμένει ο υδράργυρος, μικρή ανάσα έρχεται από τα βόρεια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

Στα ύψη παραμένει ο υδράργυρος, μικρή ανάσα έρχεται από τα βόρεια

Μικρή ανάσα από το κύμα καύσωνα, που πλήττει τη χώρα από τις αρχές της εβδομάδας, αναμένεται από σήμερα, Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από το απόγευμα κυρίως στα βόρεια, καθώς αναμένονται τοπικές καταιγίδες.

Αναλυτικότερα, η Αττική θα περάσει άλλη μία ημέρα καύσωνα με τη θερμοκρασία να φτάνει και σήμερα τους 39 βαθμούς. Στα παραθαλάσσια η θερμοκρασία αναμένεται από 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 36 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει ως 37 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώσεων. Η θερμοκρασία ως 39 βαθμούς.

Παρόμοιος θα είναι και ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με θερμοκρασίες ως 37 βαθμούς.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες