Διαδηλωτές καίνε σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

Διαδηλωτές καίνε σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Μια φωτογραφία με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ να καίγεται, πιθανώς από τη συγκεντρωση κατά του νέου μνημονίου αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός.

«Νατα μας…» σημειώνει ο δημοσιογράφος ενώ ο Δρομογράφος σχολιάζει: «Δεν έχουν κι άδικο…να τα λέμε κι αυτά».
Η συγκέντρωση διοργανώνεται από την ΑΔΕΔΥ ενώ την Τετάρτη έρχεται και η πρώτη απεργία κατά των μέτρων που αποφασίστηκαν στις Βρυξέλλες και δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα φαρμακεία τους για 24 ώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες