''Ο αγώνας της Αριστεράς, τώρα δικαιώνεται''. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

''Ο αγώνας της Αριστεράς, τώρα δικαιώνεται''.

Με τιμές υποδέχονται την ''τρόϊκα'' στην Αθήνα... H κυβερνητική εκπρόσωπος: ''Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται''
Οι της ''τρόϊκα'', που έγιναν επίσημα και ''θεσμοί'' του ελληνικού κράτους, για πρώτη φορά θα τύχουν θερμής υποδοχής, παρόμοιας με αυτήν της υποδοχής του ''αγίου φωτός'' ή των ''λειψάνων της αγίας Βαρβάρας'', δηλ. με τιμές ''αρχηγού κράτους''.

Τους ''τροϊκανούς'' θα δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο ο Πάκης, για να τους παρασημοφορήσει.

Θα γίνουν, επίσης, δεκτοί από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και από...

τον επικεφαλή του υπουργείου Μίζας (γνωστού και ως 'Άμυνας) στο ''τετράγωνο'' που αποκαλείται και ''πεντάγωνο'', με τις πρέπουσες στρατιωτικές τιμές.

Παρόμοιες εκδηλώσεις, με την απόδοση τιμών, θα γίνουν και στα υπουργεία, τα οποία οι της ''τρόϊκα'', ως ''θεσμοί'', θα επισκεφθούν για έλεγχο.

Αναφερόμενη στην έλευση της ''τρόϊκα'', η κυβερνητική εκπρόσωπος, δήλωσε: ''Ο αγώνας της Αριστεράς, τώρα δικαιώνεται''.


ΠΗΓΗ: aoristies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες