Κουτσούμπας: Και το «ναι» και το «όχι» ισοδυναμούν με νέο μνημόνιο (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Κουτσούμπας: Και το «ναι» και το «όχι» ισοδυναμούν με νέο μνημόνιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο γγ του ΚΚΕ μίλησε την Πέμπτη το βράδυ στη συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα και κάλεσε από το λαό να πέσει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που γράφει: «ΟΧΙ» στην πρόταση Ε.Ε. - ΕΚΤ - ΔΝΤ. «ΟΧΙ» στην πρόταση της κυβέρνησης

Τόσο το «ναι», όσο και το «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής ισοδυναμούν με αποδοχή ενός νέου μνημονίου, του χειρότερου ίσως από αυτά που έχουμε γνωρίσει και οδηγούν τον λαό σε τραγωδίες», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αποψινή του ομιλία στη συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε το δημοψήφισμα «άλλοθι για νέα μνημόνια» και κάλεσε τους πολίτες να ξεφύγουν από το δίλημμα «ναι» ή «όχι» και να δείξουν τη θέλησής του για τη δική τους αυτοτελή, ανεξάρτητη πορεία, σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για την Ελλάδα, διεθνώς και στην περιοχή μας.

«Η Ν.Δ. και οι σύμμαχοί της επιδιώκουν, αξιοποιώντας τα τυχοδιωκτικά στοιχεία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύσουν τις αντιδραστικές αντιλήψεις. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με ψεύτικες αγωνιστικές κορόνες οδηγεί στην αλλοίωση του ριζοσπαστισμού, ενισχύει την απογοήτευση, τη λογική ότι τίποτε δεν γίνεται, όλοι το ίδιο είναι» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, εγκαλώντας ταυτόχρονα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία στην Βουλή την πρόταση του ΚΚΕ.

«Αλήθεια, αυτό το κείμενο που έστειλε ο Τσίπρας στην τρόικα δεν έπρεπε να είναι το ένα σκέλος τουλάχιστον του δημοψηφίσματος;» πρόσθεσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες