Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεφτίλισε Τρέμη, Πρετεντέρη και τη MEGA-λη προπαγάνδα τους (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεφτίλισε Τρέμη, Πρετεντέρη και τη MEGA-λη προπαγάνδα τους (vid)

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας έξω από τα δόντια, αποκάλυψε τη «μαύρη» προπαγάνδα του MEGA και την προσπάθεια των δανειστών να «ρίξουν» την κυβέρνηση Τσίπρα.
«Σημαία» μια... δήθεν δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη στη βρετανική Telegraph για «παράλληλο νόμισμα» έκαναν οι γνωστοί - και μη εξαιρετέοι - παρουσιαστές του MEGA, Όλγα Τρέμη και Γιάννης Πρετεντέρης.
Μην μπορώντας να... χωνέψουν το συντριπτικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στους δανειστές, αλλά και στη «μαύρη» προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών, συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/07/2015), δείχνοντας να μην έχουν – ή να μη θέλουν – να συνειδητοποιήσουν ότι οι πολίτες έπαψαν πια να πιστεύουν τα ψέματά τους.
Μόνο που αυτή τη φορά βρήκαν απέναντί τους τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος φρόντισε να τους κάνει να χάσουν την ψυχραιμία τους, αναδεικνύοντας τα «θολά» παιχνίδια που έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια: Ο... πανικός στα μάτια της Τρέμη τα λέει όλα και είναι απολαυστικός και... λυτρωτικός!
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες