Πανούσης: Χρίζουν δικαστικής διερεύνησης όσα αποκαλύφθηκαν για τον Βαρουφάκη (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Πανούσης: Χρίζουν δικαστικής διερεύνησης όσα αποκαλύφθηκαν για τον Βαρουφάκη (Video)

Πανούσης: Χρίζουν δικαστικής διερεύνησης όσα αποκαλύφθηκαν για τον Βαρουφάκη (Video) - Media
Προφανώς δεν γνώριζα το «σχέδιο Βαρουφάκη» είπε ο Γιάνης Πανούσης σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ. «Μερικοί πολιτικοί παίζουν στο όριο της υπονόμευσης της δημοκρατίας του κοινοβουλευτισμού», είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι δεν θα μιλήσω για εσχάτη προδοσία, εάν θέλεις να πας σε μία επαναστατική διαδικασία πήγαινε, αλλά εάν θέλεις να είσαι σε μία αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες» τονίζοντας ότι το κάνει ο κ. Βαρουφάκης.

«Αισθάνεται κανείς ότι κάποιοι έχουν καθιερώσει μία μορφή λαϊκής δημοκρατίας δεν χρειάζεται δημοκρατία, δεν χρειάζεται αστυνομία και δεν χρειάζονται θεσμοί» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Προφανώς χρίζουν δικαστικής διερεύνησης όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν για τον Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ο υπουργός.

Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν είναι εύκολη η ενότητα και άσκησε σκληρή κριτική στην πρόεδρο της Βουλής. Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει μία τάση να επεκτείνεται έξω από τις αρμοδιότητές της ή να τραβάει τις αρμοδιότητές της στα άκρα παίζοντας ένα ρόλο οιωνεί Προέδρου της Δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργού Δημόσιας Τάξης, δεν γίνεται αυτό, κάποια στιγμή το σύστημα πρέπει να συζητήσει πως μπορεί να προΐσταται της Βουλής ένα άτομο που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.



topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες