Επιδεινώνεται ο καιρός από το απόγευμα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Επιδεινώνεται ο καιρός από το απόγευμα

Πρεμιέρα κάνει ο Χειμώνας με επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τα Δυτικά και θα σημειωθούν ανά περιοχές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν ακόμη και τα 9 μποφόρ.
Αναλυτικότερα:
Σήμερα Πέμπτη, από το βράδυ θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στην κεντρική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν από τις βραδινές ώρες στα δυτικά στα 8 και πρόσκαιρα τοπικά στα 9 μποφόρ.
Αύριο Παρασκευή, θα εκδηλωθούν αρχικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα και κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι θα έχουν ένταση 7 με 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν ισχυρές βροχής και καταιγίδες. Ωστόσο, τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανό να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν, αρχικά στα βόρεια και το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Αντίθετα, οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν κατά περιόδους. Οι νότιοι άνεμοι στα ανατολικά και νότια θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες