Kινητοποίηση συλλόγων εκπαιδευτικών την Πέμπτη 5/11 για τη «φτωχοποίηση των μαθητών» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Kινητοποίηση συλλόγων εκπαιδευτικών την Πέμπτη 5/11 για τη «φτωχοποίηση των μαθητών»

Αντιμετωπίζοντας στην καθημερινότητά τους δύσκολες καταστάσεις στα σχολεία 11 σύλλογοι εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προχωρούν σε «κινητοποίηση για τη φτωχοποίηση των μαθητών, έξω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 13:00″.
P.E. ekpaideftikoiΣτην ανακοίνωση που υπογράφουν από κοινού, επισημαίνουν πως: «Στην περίοδο που οξύνεται και βαθαίνει η καπιταλιστική κρίση, εντείνονται τα φαινόμενα φτωχοποίησης των μαθητών μας. Σε αυτές τις συνθήκες, μέσα από τις γενικές συνελεύσεις και τις συλλογικές διαδικασίες των Συλλόγων μας, διαμορφώθηκε το αίτημα για κρατικό πρόγραμμα σίτισης και ιατρικής περίθαλψης για όλα τα σχολεία  που θα εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας μαθητής μας πεινασμένος ούτε ένα παιδί χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ, Α΄ Αθηνών, Α” Πειραιά «Ρήγας Φεραίος», Αιγάλεω, «Αριστοτέλης»,  Γλυφάδας-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, «Δ. Γληνός», Καλλιθέας-Μοσχάτου, Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», «Μακρυγιάννης», «Παρθενώνας», Πειραιά «η Πρόοδος», διοργανώνουν κινητοποίηση για το ζήτημα της φτωχοποίησης των μαθητών, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29), την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 13:00.
Καλούμε τις Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, καθώς και τους φορείς των γονέων (Ομοσπονδίες, Ενώσεις, Συλλόγους) να συμμετέχουν και να στηρίξουν την κινητοποίηση».

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες