Απίστευτη δήλωση υπουργού: "Με τον Λεβέντη κάτι μπορεί να γίνει" (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2015

Απίστευτη δήλωση υπουργού: "Με τον Λεβέντη κάτι μπορεί να γίνει" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο λόγος για τον...
Αλέκο Φλαμπουράρη όπου έριξε γέφυρα συνεργασίας με την "Ένωση Κεντρώων" του Βασίλη Λεβέντη.


Είπε πως από τα εννέα σημεία του προγράμματος του κόμματος του κυρίου Λεβέντη κάποια μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Είπε χαρακτηριστικά: "Μια πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να κάνει ένα διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις και να κηρύξει και το διάλογο με τις κοινωνικές δυνάμεις για κρίσιμα θέματα, αντιμετωπίστηκε πολύ μικρόψυχα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δεν ήταν στην πρόθεση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να παγιδεύσει κάποιους, να κοροϊδέψει, αυτά που ακούστηκαν είναι και υπερβολικά και εκτός πραγματικότητας. Μακάρι να υπάρξει διεύρυνση κυβερνητικής πλειοψηφίας." Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ ο κύριος Φλαμπουράρης είπε: "Δεν μπορεί ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να είναι συνεχώς μέσα στον πυρήνα μιας νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Ελπίζω ότι θα αλλάξει."

Δεν άφησε παραπονεμένο και το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ για το οποίο είπε χαρακτηριστικά: "Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για οποιοδήποτε θέμα μπει στη βουλή", έχοντας σίγουρη την στήριξη του κυρίου Καμμένου.


 Δείτε το Βίντεο.


ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες