Τελευταίο αντίο για τους δύο χειριστές του ελικοπτέρου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016

Τελευταίο αντίο για τους δύο χειριστές του ελικοπτέρου


Τελευταίο αντίο για τους δύο χειριστές του ελικοπτέρου 

Προσδιορίσθηκαν η ημερομηνία και η ώρα των εξοδίων ακολουθιών του κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη στην Κίναρο 

Η εξόδιος ακολουθία του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση κυβερνήτη του ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη στην Κίναρο θα τελεστεί σήμερα στις 15:30 στον ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής. 

Η εξόδιος ακολουθία του συγκυβερνήτη υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά θα τελεστεί αύριο στις 13:00 στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου. Η ημερομηνία και ώρα της εξοδίου ακολουθίας του ναυτίλου ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου δεν έχει καθοριστεί ακόμη, προστίθεται στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες