ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Ο αγώνας σας,για όλους εμάς των υπολοίπων κοινωνικών ομάδων είναι ανάσα ζωής!! 
Χάρη σε σας και στις δυναμικές σας κινητοποιήσεις ξαναγεννήθηκε μέσα μας η ελπίδα!! Ελπίδα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτού του εκτρώματος που μας ποδοποτά και θέλει να λέγεται κυβέρνηση που έκανε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο μαζί με ΟΛΕΣ τις προηγούμενες κ τα άθλια κόμματα!!


  Μια κυβέρνηση καθοδηγούμενη από τους ξένους,εντολοδοχική κ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της νέας τάξης και των παγκοσμιοποιητών που θέλουν την πατρίδα μας αλυσσοδεμένη κ εμάς ΔΟΥΛΟΥΣ στις τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες τους!! Στόχος τους είναι Η ΓΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ,Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!

Γιαυτό καταχρέωσαν τον λαό και υποθήκευσαν σχεδόν τα πάντα με δάνεια!! Ο διάλογος που σας λένε,είναι ΨΕΜΜΑ κ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ!!! Το ασφαλιστικό κ το φορολογικό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Εχουν ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ κ ΨΗΦΙΣΤΕΙ τα πάντα από το Καλοκαίρι!!! Το 3ο μνημόνιο επικυρώνει τα 2 προηγούμενα με σκοπό την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

  Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ από τα μνημόνια -μνημόσυνα της ντροπής κ του εξευτελισμού μας ως κοινωνία!! Κάθε μέρα ακούμε τον παλμό των συμπολιτών μας βλέπουμε ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ κ είναι ζήτημα λίγου χρόνου να ακολουθήσουν στον αγώνα σας! Εμείς,ως Λαϊκή Συνέλευση Σικυώνος,είμαστε ήδη μαζί σας και έχοντας μελετήσει καλά τα μνημόνια, νοιώθουμε αποστροφή προς κάθε κόμμα κ κάθε πολιτικό!!! Αποστροφή προς όλους αυτούς που επι 50 χρόνια μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ κ εν τέλει ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ στις πολυθεθνικές εταιρείες κ στη Γερμανία τον μεγαλύτερο εχθρό μας,αποδεδειγμένα πλέον τα αεροδρόμιά μας,φιλέτα γής,τα κτήματά σας εντός ολίγου χρόνου σε μεγαλοίδιοκτήτες--κοράκια για ένα κομμάτι ψωμί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου την εργασία κ την σύνταξη του καθενός μας, είτε έιμαστε επιστήμονες,υπάλληλοι εργάτες,αγρότες. ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΧΩΡΑ Κ ΛΑΟ!

  Ο αγώνας όλων μας λοιπόν είναι εθνικοαπελευθερωτικός δεν έχει πλέον να κάνει με κόμματα κ κομματόσκυλα με ΨΕΜΜΑΤΑ κ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ αλλά ως συνειδητοποιημένοι πολίτες μέσα από λαϊκές Συνελεύσεις συντονισμένες ΠΡΕΠΕΙ να αποφασίζουμε για την πορεία μας και το μέλλον μας όπως στην αρχαιότητα, όπου ο Δήμος,οι πολίτες,αποφάσιζαν για κάθε ενέργεια της Πολιτείας με βάση το συμφέρον της πατρίδος κ το δικό τους!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΠΡΩΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!
ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!!!

 Λαϊκή Συνέλευση πολιτών Σικυώνος (Κιάτου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες