Πρόεδροι αστυνομικών- Δεν θα γίνουμε το "μακρύ χέρι"της κυβέρνησης για την καταστολή απεργιών-βίντεο -φωτό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016

Πρόεδροι αστυνομικών- Δεν θα γίνουμε το "μακρύ χέρι"της κυβέρνησης για την καταστολή απεργιών-βίντεο -φωτό


Πρόεδροι αστυνομικών Ενώσεων:Δεν θα γίνουμε το μακρύ χέρι της κυβέρνησης για την καταστολή απεργιακών κινητοποιήσεων.
Μεγάλη ένστολη προ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αστυνομικοί όλης της Πελοποννήσου στα διόδια του Ισθμού, με τελικό προορισμό την πανελλαδική απεργία το απόγευμα στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα.

Μαχητικές δηλώσεις που δεν μας έχουν συνηθίσει έκαναν στον Νίκο Νικολόπουλο οι πρόεδροι των αστυνομικών ενώσεων Πελοποννήσου Ηπείρου και Ιόνιων νήσων.

Χαρακτηριστική ήταν η άποψη των περισσοτέρων προέδρων ,ότι αυτή η συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή, κάνοντας αναφορά στη μεγάλη πανελλαδική διαμαρτυρία στις 4 Φλεβάρη.

δείτε το βίντεο Αστυνομικοι στον Ισθμο























protinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες