Συγκέντρωση και πορεία Μεγάλη Δευτέρα 25 Απρίλη, 6.30 μ.μ. Χαυτεία - Ομόνοια. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Συγκέντρωση και πορεία Μεγάλη Δευτέρα 25 Απρίλη, 6.30 μ.μ. Χαυτεία - Ομόνοια. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκέντρωση και πορεία στην βουλή Μεγάλη Δευτέρα 25 Απρίλη
Στις 6.30 μ.μ. στα Χαυτεία - Ομόνοια....

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέθεσε στην βουλή για συζήτηση μέσα στη μεγάλη βδομάδα και ψήφιση μετά το Πάσχα το νομοσχέδιο ταφόπλακα στη κοινωνική ασφάλιση (ακόμη χειρότερο από το αρχικό σχέδιο) και το νομοσχέδιο νέας φορολεηλασίας.
Σταματημό δεν έχουν, προετοιμάζουν ταυτόχρονα και παράλληλα επιπλέον μέτρα ύψους 3.5 δις σε βάρος μας, όπως την απελευθέρωση των απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, τον περιορισμό και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, την παράδοση των "κόκκινων" δανείων στα αρπακτικά. Επιδιώκουν να νομοθετήσουν προληπτικά ένα 4ο και φαρμακερό μνημόνιο.

Δίνουμε την μάχη τώρα! Τα ψέματα τελείωσαν.

ΜΠΛΟΚΟ στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα στο ασφαλιστικό και την φορολεηλασία. Για να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κεφαλαίου - Κυβέρνησης, της ΕΕ, και Δ.Ν.Τ.

Παλαιικός - Πανεργατικός ξεσηκωμός παντού, με απεργίες, καταλήψεις, μαζικά συλλαλητήρια και κάθε μέσο και κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΚΑΛΟΥΜΕ σε ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ τα σωματεία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κάθε αγωνιστή και αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας για μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα πριν την ψήφιση τους στην βουλή. Πέμπτη 5 Μαΐου μετά το Πάσχα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
για το συντονισμό

Κάλεσμα της ΛΑΕ για συμμετοχή στη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων
Στα Χαυτεία (Αιόλου και Σταδίου) και την πορεία στο Σύναγμα την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου στις 6.30 μ.μ.

Η κυβέρνηση Τσίπρα κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση, με στόχο να ψηφισθούν ίσως και την Μεγάλη Βδομάδα, τα νομοσχέδια – καταστροφής της κοινωνικής ασφάλισης και νέας φοροεπιδρομής. Και τα δύο αυτά νομοσχέδια μειώνουν δραματικά και λεηλατούν συντάξεις και λαϊκά εισοδήματα, εξαναγκάζουν σε έξοδο από το επάγγελμα και σε ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες και οδηγούν σε ξεκλήρισμα την μικρομεσαία αγροτιά. Επίσης η κυβέρνηση προωθεί νέα αύξηση έμμεσων φόρων, ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και παράδοση ακόμα και της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένων στις τράπεζες νοικοκυριών στις αρπακτικές ορέξεις ξένων κερδοσκοπικών κεφαλαίων.
Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί.

Εκτός από τα παραπάνω μέτρα, που θα επιβαρύνουν το λαό με 5,4 δις ευρώ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συμφώνησε τελικά με τους δανειστές να νομοθετήσει και επιπλέον «προληπτικά» μέτρα, ύψους 3,6 δις ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης (πράγμα βέβαιον) του μνημονιακού προγράμματος.

Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες