Κορινθία: Άγρια καταδίωξη με έναν τραυματία, ένα καμένο αυτοκίνητο και τρεις συλληφθέντες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

Κορινθία: Άγρια καταδίωξη με έναν τραυματία, ένα καμένο αυτοκίνητο και τρεις συλληφθέντες


Κινηματογραφική καταδίωξη έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην Κόρινθο...

Περιπολικά της Αστυνομίας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν τρεις Ρομά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τον Ισθμό της Κορίνθου. Οι Ρομά μόλις αντιλήφθηκαν ότι η Αστυνομία τους καταδιώκει ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν. Λίγα λεπτά αργότερα, έβαλαν φωτιά στο όχημα μάρκας BMW που οδηγούσαν στο Περιγιάλι Κορινθίας και στη συνέχεια έκλεψαν με την απειλή μιας καραμπίνας ένα άλλο διερχόμενο αγροτικό, χτύπησαν τον οδηγό και συνέχισαν την πορεία τους προκειμένου να ξεφύγουν. O οδηγός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, τους εντόπισαν εκ νέου και κατάφεραν με πραγματική αυτοθυσία και κίνδυνο της ζωής τους (καθώς οι Ρομά ήταν οπλισμένοι) να συλλάβουν τρεις από αυτούς στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου, ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων κάτι που είναι θέμα χρόνου, καθώς η δράση των συγκεκριμένων είναι γνωστή στην Αστυνομία Κορίνθου μιας και έχουν εμπλακεί και σε άλλες ληστείες στο παρελθόν.

loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες