ΟΙ «53″ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ! Στα… μαχαίρια για την «πατρότητα» του 3ου Μνημονίου και τον Παυλόπουλο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

ΟΙ «53″ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ! Στα… μαχαίρια για την «πατρότητα» του 3ου Μνημονίου και τον Παυλόπουλο


Τις αντιρρήσεις τους πάνω στο κείμενο θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής, εξέφρασαν οι “53“ -η εσωκομματική “αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ”- σε μια σειρά θέματα, μεταξύ των οποίων η “πατρότητα” του 3ου Μνημονίου αλλά και μια αναφορά στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη της τάσης των “53”, εκφράζουν τις ενστάσεις τους και διεκδικούν να συμπεριληφθεί στο κείμενο ότι:

-το μνημόνιο δεν είναι ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει επιβληθεί και πρέπει να αλλάξει

-η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας είναι προβληματική με βάση το διεθνές δίκαιο και τις προβλέψεις του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

-ανώτατη θητεία 10 ετών για βουλευτές και ευρωβουλευτές

-να κλείσει κάθε παράθυρο για τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων

- να απαληφθεί από το κείμενο θέσεων μία ξεχωριστή θετική αναφορά στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες