ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ"


Ο Σταθμός στην Τέχνη παρουσιάζει την θεατρική και χορευτική παράσταση "Το Μυστικό της Ειρήνης" των παιδικών τμημάτων θεατρικού αυτοσχεδιασμού και χορού. 



Σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου και αύριο Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 19:00 σας περιμένουμε να παρακολουθήσουμε και να καμαρώσουμε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών μας. 

Οι μικροί μας ηθοποιοί και χορευτές δημιούργησαν με την βοήθεια των δασκάλων μία παράσταση γεμάτη φαντασία, στολισμένη με όμορφα μηνύματα και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

Θα μας βρείτε επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στον αριθμό 41 στο Λουτράκι.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 6977736813, 6981032920 και 6944878239.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης :

Χρυσάνθη Κωτσιάκου, Εβελίνα Καρκαβίτσα, Μεταξένια Βούτου, Σάββας Δημητριάδης, Ίρις Μαρτίνου, Άννα Ντούκα, Νικόλαος Βλαχοδημήτρης, Μαρίνος Καλέας, Αλέξανδρος Φλάμος, Δημήτρης Στάθης, Ελένη Τασιοπούλου, Νεφέλη Φλάμου, Κλειώ Κέντον, Δήμητρα Δελιδάκη.

Τεχνική θεατρικού αυτοσχεδιασμού : Ευτέρπη Αποστόλου Δημάκη

Κείμενο : Πάνος Δημάκης

Χορογραφίες και επιμέλεια μουσικής : Διονυσία Δρόσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες