Αναβάλετε η συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Αναβάλετε η συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Αναβολής συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός νέας ημερομηνίας και ώρας της εξ αναβολής συνεδρίασης αυτού...

Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναφέρονται στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 332/23.6.16 πρόσκληση μας, που σας έχει κοινοποιηθεί νομίμως,αναβάλλεται, κατόπιν αιτήματος περί της αδυναμίας προσέλευσης του Λιμενάρχη Κορίνθου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του καθότι η παρουσία του είναι υποχρεωτική από την Υπηρεσία του όταν συζητούνται θέματα παραχωρήσεων χώρων.


Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 332/23.6.16 πρόσκλησης σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την 27η Ιουνίου 2016 και της ανωτέρω παραγράφου περί αναβολής αυτής, σας γνωστοποιούμε ότι η εξ αναβολής συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 μ.μ., με το ίδιο θεματολόγιο συζήτησης.
Η παρούσα επέχει και θέση πρόσκλησης για τη συνεδρίαση της 27/6/2016.

Κοινοποίηση
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες