Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

Βρέθηκε ο πιο ακριβός πολύτιμος λίθος στο κόσμο που είναι ένα εκθαμβωτικό οπάλιο!

Το πιο όμορφο οπάλιο του κόσμου  εκτείθεται από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο  στο Μουσείο της Νότιας Αυστραλίας στην Αδελαΐδα, σε μια έκθεση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την εξόρυξη οπαλίων στην Αυστραλία.

Το περίφημο “Virgin Rainbow” (σ.σ. “Το Ουράνιο Τόξο της Θεοτόκου” αξίζει περισσότερο από 1.000.000 δολάρια και αποτελεί εξαιρετικό γεωλογικό δείγμα που διακρίνεται για την πλούσια παλέτα των χρωμάτων και την ποιότητα του φωτός που διαθλάται στο εσωτερικό του.
Όπως όλα τα οπάλια, αποτελείται από διοξείδιο του πυριτίου και νερό και σχηματίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια από απολιθώματα δεινοσαύρων.
Πηγη masternews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες