Καβάλα: Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις συλλήψεις και καλεί σε στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Καβάλα: Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις συλλήψεις και καλεί σε στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας


Τη σημερινή σύλληψη του προέδρου της Ομοσπονδίας Εργατουπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ευθύμη Θεοχάρη στην Καβάλα, καταγγέλλει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτει καθημερινά για το ποια δημοκρατία μιλά. Στηρίζει τους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως έκαναν και οι προηγούμενοι ενάντια στους αγώνες που οργανώνουν οι εργαζόμενοι κατά των απολύσεων, των άθλιων εργασιακών σχέσεων και της κατάργησης των δικαιωμάτων που επιβάλλει η εργοδοσία». 

Το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία να εκφράσουν την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας, να καταδικάσουν την εργοδοσία και την κυβέρνηση για το καθεστώς γαλέρας που επιδιώκουν να επιβάλλουν και να εντείνουν την προετοιμασία ενάντια στα μέτρα που θέλουν να φέρουν για τα εργασιακά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες