ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συλλήψεις 10 μελών του «Ρουβίκωνα» για ζημιές στα διόδια Κιάτου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συλλήψεις 10 μελών του «Ρουβίκωνα» για ζημιές στα διόδια Κιάτου

Δέκα άτομα αναρχικοί μέλη του Ρουβίκωνα συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον παράλληλο δρόμο της εθνικής Αθηνών - Πατρών στο ύψος του 85ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού, γιατί νωρίτερα προκάλεσαν ζημιές σε θυρίδες των διοδίων Κιάτου....

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα δέκα άτομα με κουκούλες, έφτασαν με δύο αυτοκίνητα έχοντας καλύψει τους αριθμούς κυκλοφορίας στα διόδια Κιάτου, επί του νέου αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Πατρών και προκάλεσαν ζημιές σε δύο θυρίδες διοδίων, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν, «καμιά πληρωμή για τα διόδια καρμανιόλα. Πληρώνεις το θάνατό σου. Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Στην συνέχεια και κατά την επιστροφή της ομάδας των αναρχικών προς Αθήνα, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στο 85ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού οδού Αθηνών - Πατρών και τους συνέλαβαν.

Οι δέκα συλληφθέντες κρατούνται στα κρατητήρια της ασφάλειας Κορίνθου και σήμερα με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες