Μία εἴδησις ποὺ …δὲν εἶναι εἴδησις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

Μία εἴδησις ποὺ …δὲν εἶναι εἴδησις


Υπάρχει μία είδηση που δεν προσέχθηκε όσο θα έπρεπε και όσοι την αναπαρήγαγαν το έκαναν αποκλειστικά στο πλαίσιο μιας παιγνιώδους διαθέσεως. Κατά την άποψή μου, όμως, είναι μία είδηση κορυφαία και απολύτως σημαντική.

Πρόκειται για την ερώτηση που κατέθεσαν 33 βουλευτές της ΝΔ, σε σχέση με την ανανέωση της αδείας χειριστή ταχυπλόου του ηλικιωμένου πρωταγωνιστή του δυστυχήματος στην Αίγινα (ανανέωση που όπως πολύ εύκολα αποδείχθηκε έγινε επί δικής τους κυβερνήσεως).


Μια κορυφαία επίδειξη της απέραντης υποκρισίας και ανοησίας του πολιτικού συστήματος, αλλά και της ακρισίας του κοινού που παρακολουθεί, έτοιμο να υϊοθετήσει το κάθε τι, φθάνει να ικανοποιεί το θυμικό του και την εκδοχή των πραγμάτων που ταιριάζει περισσότερο με τις εμμονές και τις ιδεοληψίες του. Μία αλάνθαστη ένδειξη για τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η πολιτική στην χώρα. Ότι νάναι, φθάνει να προσφέρει μία αφορμή για να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι αντιπολίτευση. Ή αποτύπωση και η απόδειξη της πλήρους απαξιώσεως της πολιτικής.

Θα ήταν καλλίτερα να πούμε ότι το παραπάνω δεν ήταν καν είδηση. Ήταν πανηγυρική επιβεβαίωση της ενδημικής νόσου, που δεν είναι άλλη από την κατανάλωση σανού, με πρόσχημα την πολιτική.

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

filonoi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες