Γεροβασίλη: Διώξεις σε όσους είπαν ότι οι Υπουργοί ήταν στο σκάφος! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Γεροβασίλη: Διώξεις σε όσους είπαν ότι οι Υπουργοί ήταν στο σκάφος!


Με μια οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (18/08/2016) η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, αρνείται κατηγορηματικά δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, που ανέφεραν.... ότι μέσα στο ταχύπλοο που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα επέβαιναν οι υπουργοί Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Σταθάκης και Θοδωρής Δρίτσας.

Μάλιστα, η κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε πως σε βάρος των συκοφαντών ζητήθηκε η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου αναφέρονται τα εξής:

«ΟΤΑΝ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. 
«Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. 
Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες