ΓΓΔΕ: Ή το ξεπουλάς, ή μπαίνεις φυλακή και σου το κατάσχουμε... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

ΓΓΔΕ: Ή το ξεπουλάς, ή μπαίνεις φυλακή και σου το κατάσχουμε...


Η Γενική Γραμματεία Εσόδων, αυτό το ανεξάρτητο τερατούργημα που δεν ελέγχεται ούτε από τον εκλεγμένο Υπουργό Οικονομικών... θεσπίζει ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ για όσους δεν πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Ή το ξεπουλάς, ή σε βάζουν φυλακή και σου το κατάσχουν.


Αυτά επί Επαναστατικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Οι διανοούμενοι Μαρξιστές, Λενινιστές... οι υποστηρικτές της πιο αιματηρής Έγχρωμης Επανάστασης των Τοκογλύφων και του Σιωνισμού εναντίον του Ρωσικού Λαού... είναι αυτονόητα εξίσου ψυχροί κι αδίστακτοι κλέφτες και δολοφόνοι.




antizitro.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες