Συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Γενάρη μπροστά στο Δημαρχείο Κορίνθου διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

Συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Γενάρη μπροστά στο Δημαρχείο Κορίνθου διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Γενάρη στις 11 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Κορίνθου διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενάντια στις 42 απολύσεις συμβασιούχων που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή το προηγούμενο διάστημα.


Η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε ύστερα από σύσκεψη των δυνάμεων της ΔΑΣ ΟΤΑ με τους συμβασιούχους του Δήμου που έγινε την Τετάρτη. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τη Γραμματεία Κορίνθου του ΠΑΜΕ, αλλά και από σωματεία του κλάδου, από την Αττική, τη Πάτρα αλλά και από γειτονικούς δήμους.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εργαζόμενοι μετέφεραν τη πείρα τους τόσο από τον εμπαιγμό της διοίκησης του Δήμου, αλλά και από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Οι συμβασιούχοι επισήμαναν την ανάγκη της οργάνωσης του αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα που θέλουν να επιβάλουν κυβέρνηση και διοίκηση του Δήμου, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο, παράσταση διαμαρτυρίας στο δήμαρχο, αλλά και στο πρόεδρο του Πρωτοδικείου Κορίνθου καθώς επίσης και συνέντευξη Τύπου. Επίσης εκλέχτηκε και τριμελής επιτροπή που θα συντονίσει τις μετέπειτα αγωνιστικές κινήσεις.

korinthostv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες