Ο δολοφόνος τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά τον φόνο στη Λαμία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

Ο δολοφόνος τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά τον φόνο στη Λαμία


Στο κάδρο της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία βάζουν τον Αρτέμη Σώρρα τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών της μοιραίας νύχτας. 

Όπως αποκαλύπτει η Realnews, αμέσως μετά το έγκλημα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος Χρήστος Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στο κινητό του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» και είχε συνομιλία περίπου 5,5 λεπτών.

Το στοιχείο αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Ερωτήματα προκαλεί παράλληλα, το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τον φόνο της παιδοψυχιάτρου με 15 μαχαιριές από τον στενό συνεργάτη του Σώρρα, ο ιδρυτής της κίνησης που υποστηρίζει ότι πούλησε ...διαστημική τεχνολογία αρχαίων Ελλήνων στις ΗΠΑ αντί τριών τρις δολαρίων, γνώριζε το ακριβές χρονικό διάστημα της δολοφονίας της 45χρονης, όπως φαίνεται από σχετική ανάρτησή του στο facebook.

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες