Δίχως αποτέλεσμα η συνάντηση συνδικαλιστών ΟΤΑ με τον Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017

Δίχως αποτέλεσμα η συνάντηση συνδικαλιστών ΟΤΑ με τον Σκουρλέτη για τους συμβασιούχους


Άκαρπη φαίνεται πως απέβη η συνάντηση συνδικαλιστών ΟΤΑ με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας συμβασιούχων δημοτικών υπαλλήλων....


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, Σπύρος Κωνσταντάς, εξερχόμενος του υπουργείο, «είχαμε συνάντηση με τον κ. Σκουρλέτη, απαιτώντας να ανανεώσει τις συμβάσεις των εργαζομένων σε 5 δήμους, όπου οι δήμαρχοι αρνούνται να το κάνουν».

«Το υπουργείο πρέπει να πιέσει τους δήμους», υπογράμμισε ο ίδιος, αν και όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης «δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, πέρα από την έκδοση ενός δελτίου Τύπου».

«Του είπαμε ότι η τροπολογία που έχει δώσει στη δημοσιότητα, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Εκεί το υπουργείο δεν απάντησε, το μόνο που είπε είναι ότι δεν μπορεί να αναγκάσει τους δημάρχους να προχωρήσουν στις ανανεώσεις των συμβάσεων», εξήγησε ο κ. Σπύρος Κωνσταντάς.

«Αντιθέτως, τους εργαζομένους το υπουργείο μπορεί και τους πιέζει όταν αυτοί αρνούνται να εφαρμόσουν παράνομους νόμους; Νομούς που κατακρεουργούν δικαιώματα», κατέληξε.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες