Απαγόρευση κίνησης φορτηγών στην Αθηνών - Πατρών και την Κορίνθου - Πατρών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2017

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών στην Αθηνών - Πατρών και την Κορίνθου - Πατρών


Νέα απαγόρευση στην κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών και στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στα όρια του νομού Αχαΐας, έχει τεθεί σε ισχύ από τις 5:00 σήμερα (09/01) το απόγευμα, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα απαγορευθεί η κυκλοφορία για οχήματα άνω των 3,5 τόνων στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών από την χιλιομετρική θέση 205,300 έως την χιλιομετρική θέση 159,630.

Στην παλαιά Εθνική Οδό θα απαγορευθεί η κυκλοφορία για τις ίδιες κατηγορίες οχημάτων από την χιλιομετρική θέση 60, έως το ύψος του κόμβου Ακταίου, στο Ρίο της Αχαΐας.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύσει έως στις 8:00 αύριο το πρωί.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες