ΑΟ Λουτράκι πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Μεγαλόπολης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017

ΑΟ Λουτράκι πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Μεγαλόπολης

Εύκολα και χωρίς να απειληθούν οι οράνιε επέστρεψαν στις νίκες και πήραν ένα ακόμη «χρυσό» τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Μεγαλόπολης..

Οι οράνιε από το ξεκίνημα προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να κλείσουν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους.
Στο 7ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι όταν σε ένα συνδυασμό των Zelo και Γούλα , ο τελευταίος βγήκε στην πλάτη των αμυνόμενων και  ανατράπηκε από τον Λεβέντη (τράβηγμα φανέλας). Ο διαιτητής, όμως, της συνάντησης κ. Φώτης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 8ο λεπτό, στη γρήγορη αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Γούλα, ο Ζερβός έβγαλε την κάθετη πάσα στον Kωβαίο με τον Χρήστου να βγαίνει στα όρια της μεγάλης του περιοχής και να μπλοκάρει μπροστά στον επιθετικό των οράνιε.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους και κυρίως από τα άκρα προσπάθησαν να βρουν τον...δρόμο τους προς την εστία των οράνιε.
Στο 13ο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Αλεξανδρή από πλάγια θέση, σαράντα μέτρα σχεδόν μακριά από την εστία του Διαμαντή πέρασε με τη βοήθεια και του ευνοΪκού ανέμου πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
Στο 18ο λεπτό, ο Κατσαρός θα κάνει τη σέντρα από πλάγια μέσα στην καρδιά της άμυνας των οράνιε, ο Νάνος θα βγει απέναντι στον Διαμαντή ανάμεσα σε Μάγγο και Τσορμπατζίδη, αλλά δεν θα μπορέσει να βρει τη μπάλα.
Στην αντεπίθεση, ο Χρήστου βγήκε στα όρια της περιοχής του για να διώξει προ του Κωβαίου, με τη μπάλα να καταλήγει στον Αποστολάκη, ο οποίος εκτός περιοχής και με κενή την εστία της Δόξας έκανε ένα κακό ψηλοκρεμαστό πλασέ που κατέληξε άουτ.
Στο 26ο λεπτό, οι οράνιε ζήτησαν ξανά πέναλτι όταν ο Χουστουλάκης προσπάθησε να βγάλει τη σέντρα με τη μπάλα να σταματάει στο σώμα και το χέρι του Αλεξανδρή.
Στο 31ο λεπτό, ο Ζερβός εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια με πάσα στην κορυφή της μεγάλης περιοχής στον επερχόμενο Zelo που έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρήστου.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (32ο), οι οράνιε εκτέλεσαν κόρνερ με το Ζερβό, ο Zelo έπιασε στο ύψος του πρώτου δοκαριού την κεφαλιά προς τα πίσω και ο προωθημένος Τσορμπατζίδης με νέα, καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χρήστου για το 1-0.
Οι οράνιε είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη νίκη πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν στο 44ο λεπτό, ο Γούλας «χόρεψε» από πλάγια τον Λεβέντη και έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Αποστολάκη να κάνει εξ επαφής την καρφωτή κεφαλιά και τον Χρήστου να αποκρούει σωτήρια με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το δυνατό συρτό σουτ του Zelo εκτός περιοχής που κατέληξε στην αγκαλιά του Χρήστου.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, να ανέβουν πιο ψηλά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Όλες οι προσπάθειες τους όμως σταματούσαν λίγο έξω από την περιοχή του Διαμαντή χωρίς να δημιουργούν κινδύνους. Οι οράνιε βρήκαν περισσότερους χώρους στις κόντρα επιθέσεις και αν δεν έδειχναν κάποια «επιπολαιότητα» στο τελείωμα των φάσεων θα είχαν επιτύχει και άλλα τέρματα.
Στο 49ο λεπτό, το φάουλ του Ζερβού εκτός περιοχής θα περάσει πάνω από το δοκάρι του Χρήστου, ενώ στο 53ο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα πέσει για να μπλοκάρει το διαγώνιο σουτ του Αποστολάκη.
Στο 55ο λεπτό, ο Αποστολάκης έκανε το γύρισμα από πλάγια με τη μπα΄λα να καταλήγει στον Γούλα , ο οποίος σούταρε δυνατά με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Καλεμάκη και να απομακρύνεται.
Στο 58ο λεπτό, στην κόντρα επίθεση , ο Ζερβός βγάζει στον Γούλα που σούταρε διαγώνια με τον Χρήστου να αποκρούει εντυπωσιακά.
Στο 59ο λεπτό, ο Μάγγος έστειλε τη μπάλα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χρήστου μετά το κόρνερ του Ζερβού.
Στο 61ο λεπτό, ο Zelo προσπάθησε να βάλει το γκολ της χρονιάς, όταν περίπου δέκα μέτρα πριν τη γραμμή της σέντρας είδε τον Χρήστου εκτός θέσης και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» με δυνατό σουτ. Η μπάλα κατέληξε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Δόξας με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων καλού-κακού να κάνει μια προσπάθεια να πιάσει τη μπάλα, αλλά τελικά αυτή να καταλήγει κόρνερ.
Στο 73ο λεπτό, ο Μάγγος ξεμαρκαρίστηκε μέσα στην περιοχή από τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε τη κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο έδαφος και στη συνέχεια στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού του Χρήστου και να καταλήγει άουτ.
Στο 75ο λεπτό, οι Πουλάκος και Τσορμπατζίδης συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι στην προσπάθεια τους να διώξουν τη μπάλα από την περιοχή του Διαμαντή. Ο επιθετικός των οράνιε αποκόμισε ένα σκίσιμο στο μέτωπο, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται έως το τέλος της αναμέτρησης.
Στο 85ο λεπτό, οι οράνιε ζήτησαν και άλλο πέναλτι (το 3ο σήμερα!), όταν ο Πουλάκος στην κόντρα επίθεση μπήκε από πλάγια μέσα στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Καλεμάκη να διώχνει, αλλά τον Αποστολάκη που πήγε να μπει στη φάση να ανατρέπεται από πίσω από τον Λεβέντη.
Στο 87ο λεπτό, το σουτ του Πουλάκου μέσα από την περιοχή θα φύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χρήστου.
Στο 89ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα εκτελέσουν ένα φάουλ –γέμισμα από το χώρο του κέντρου με τους Παναγιωτίδη και Πέλα Κ. να βρίσκονται στην τροχιά της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά κανείς δεν μπόρεσε  να τη βρει και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Διαμαντή.

21η Αγωνιστική
Κυριακή 05/03/2017Θώδειο ΣτάδιοΘεατές: 500
Διαιτητής: Φώτης ΣτυλιανόςΒοηθοί: Παγουράς Βασίλειος, Φίλος Δημήτριος
 
ΑΟ Λουτράκι1 - 0Δόξα Μεγαλόπολης
 
Σκόρερς
  Τσορμπατζίδης (32')
 
Αρχικές ενδεκάδες
Διαμαντής Χρήστου
Παναγόπουλος Αλεξανδρής
Χουστουλάκης Παναγιωτόπουλος
Zelo Νάνος
Τσορμπατζίδης Καλεμάκης
Νικολάου Αντώνακας
Γούλας Δρόσος
Μάγγος Κατσαρός
Κωβαίος Παναγιωτίδης
Αποστολάκης Λυμπερόπουλος Ν.
Ζερβός Λεβέντης
 
Αναπληρωματικοί
Πουλάκος Πέλα Κ.
Γέρου Αθανασιάδης
Κοσκινάς Αλεξανδρής
Βανδώρος Κανάνη
Βλάχος Πέλα Ο.
Χρυσαφίδης Ασημακόπουλος
Σιώκος Κούβαλης
 
Αλλαγές
Βλάχος -> Κωβαίος (68') Αθανασιάδης -> Δρόσος (46')
Πουλάκος -> Γούλας (68') Πέλα Κ. -> Κατσαρός (66')
Κοσκινάς -> Zelo (84') Ασημακόπουλος -> Αντώνακας (82')
 
Κίτρινες κάρτες
Χουστουλάκης (18') Αντώνακας (23')
Ζερβός (54') Νάνος (26')
Νικολάου (71') Παναγιωτόπουλος (64')
Βλάχος (87') Αλεξανδρής (73')
  Αθανασιάδης (92')
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες