Η Αυγή Βουτσινά στην πρώτη γραμμή του Μετώπου Νίκης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 06, 2017

Η Αυγή Βουτσινά στην πρώτη γραμμή του Μετώπου Νίκης


Η Αυγή Βουτσινά ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα συγκρότησης του Μετώπου Νίκης με επιστολή που απέστειλε στην επικεφαλής, μπαίνει στο μέτωπο για να δώσει την μάχη...Όπως δήλωσε η ίδια...
“Ως μονογονεϊκή οικογένεια και ως αδελφή ΑμεΑ, έχοντας ζήσει τον ρατσισμό, την εγκατάλειψη και την απαξίωση του κράτους εκ των έσω, πόσο μάλλον και ως άτομο με ακτιβιστική δράση, θα ήταν αντιφατικό και παράδοξο να επιλέξω να εμπλακώ με την κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχοντας σε ένα από τα συστημικά κόμματα.
Έχοντας σταθεί απέναντι σε όλο το βρώμικο και στημένο σκηνικό που μόνο σκοπό έχει το ξεπούλημα της πατρίδας και την απαξίωση των αρχών μας, επέλεξα να συστρατευτώ με το ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ και να αγωνιστώ για να αποτρέψουμε όλα όσα γίνονται “για εμάς…χωρίς εμάς”.
Ήρθε η ώρα να πετάξουμε από επάνω μας τις κομματικές ταμπέλες και να προχωρήσουμε ενωμένοι στην διεκδίκηση όλως όσων μας έχουν στερήσει.
Καλή δύναμη και καλούς αγώνες…!!”
Αυγή Βουτσινά
Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες