Αύριο η Συγκέντρωση των απλήρωτων εργαζομένων στις στις Κοινωνικές Δομές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

Αύριο η Συγκέντρωση των απλήρωτων εργαζομένων στις στις Κοινωνικές Δομές


«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας από τον Οκτώβριο του 2016»....

Οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους και την απογοήτευση τους καθώς έπειτα απο πολιτική απόφαση του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού έπαψε η λειτουργία των Κοινωνικών Δομών (κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικά συσσίτια, κοινωνικά φαρμακεία, τράπεζες χρόνου, γραφεία διαμεσολάβησης, κοινωνικοί λαχανόκηποι, κέντρα ημερήσιας υποδοχής αστέγων και υπνωτήρια αστέγων) στις 28/02/2017.

Οι δομές αυτές εξυπηρετούσαν πανελλαδικά πάνω από 100.00 ωφελούμενους και καλύπταν βασικές βιοτικές τους ανάγκες (σίτιση, στέγαση, φαρμακευτική περίθαλψη και ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση), το κλείσιμο τους επιφέρει τεράστιο πλήγμα στις ποιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες (άστεγοι, άποροι, ανασφάλιστοι κτλ).

ΟΙ εργαζόμενοι στις κοινωνικές Δομές αν και απολυμένοι από 28-2-2017 παραμένουμε απλήρωτοι γεγονός που μας έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση .
Πάρα τις επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με την αρμόδια αναπληρώτρια Υπουργό κα Θεανώ Φωτίου και τον Γ.Γ Πρόνοιας κο Δημήτριο Καρέλλα για να μας απαντήσουν πότε θα αποπληρώσουν τα δεδουλευμένα μας, δεν μας δίδετε σαφή απάντηση παρα μόνο γενικότητες και πως πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς κάνουν ότι μπορούν.

Επειδή η υπομονή δεν πληρώνει τις ανάγκες μας, αλλά και των οικογενειών μας για σίτιση,στέγαση, φαρμακευτική περίθαλψή, όπως επίσης δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις μας προς το κράτος, προχωρούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26/04/2017 και ώρα 10.30 στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας την αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας, καθώς με πολιτική απόφαση δεν ανανέωσαν τις συμβάσεις εργασίας μας και μας έσπρωξαν στον καιάδα της ανεργίας.

Για τον Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        ΓΟΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                            ΖΟΡΜΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες