Video: Άνοιξαν τα διόδια Ελευσίνας, "κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α", ΛΑΕ, Μέτωπο Νίκης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 29, 2017

Video: Άνοιξαν τα διόδια Ελευσίνας, "κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α", ΛΑΕ, Μέτωπο Νίκης


Πράξη έγινε η κίνηση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α που μαζί με το Μέτωπο Νίκης και την στήριξη μελών της Λαϊκής Ενότητας σήμερα στις 4:30 το απόγευμα....

άνοιξαν τα διόδια Ελευσίνας για τους οδηγούς που έφευγαν για το τριήμερο μοιράζοντας έντυπο υλικό κατά της αισχροκέρδειας των εργολάβων που διαχειρίζονται τις εθνικές οδούς μέσω της είσπραξης διοδίων.

Από το βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω βλέπουμε την Ραχήλ Μακρή από το Μέτωπο Νίκης όπως και τον Στάθη Λεουτσάκο από την Λαϊκή Ενότητα σε μία κοινή δράση, όπως απαιτούν οι συνθήκες άλλωστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες