Μακελειό στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο-Δείτε Video - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2017

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε σχολείο-Δείτε Video


Ενοπλος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν άλλοι δύο.


Το περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε αίθουσα του δημοτικού σχολείου, με την αστυνομία να πιστεύει πως ο δράστης αυτοκτόνησε.


Όπως ανέφερε, στο Twitter, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, νεκροί είναι δύο ενήλικες, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο μαθητές, για την κατάσταση των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.



Το σχολείο εκκενώθηκε, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, αν και θεωρεί πως δεν υφίσταται πλέον απειλή.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες