Γίνεται κόμμα η «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα-Υπόσχονται 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 16, 2017

Γίνεται κόμμα η «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα-Υπόσχονται 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα (Βίντεο)


Την μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» σε πολιτικό κόμμα προανήγγειλαν πριν από λίγες ώρες τα στελέχη του σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν...

Στόχος τους η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής». Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop.gr, υποσχέθηκαν οτι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.



Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.





ΠΗΓΗ:pelop.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες