ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ


Αντιμέτωποι με τον πύρινο εφιάλτη βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Πανόραμα των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα της Κυριακής..

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα θερμοκήπιο στην περιοχή Πανόραμα Αγίων Θεοδώρων και πλησίασε στη συνέχεια τα σπίτια του οικισμού, προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια, ενώ εγκαύματα υπέστησαν δύο ηλικιωμένοι οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Τραγική η κατάληξη για γυναίκα που αγνοούνταν, καθώς βρέθηκε απανθρακωμένη...

Μάλιστα, ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες, είδε το φως της δημοσιότητας.


Δείτε στο παρακάτω video τον κάτοικο των Αγίων Θεοδώρων και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας e-istos.gr, Florin Craus να περιγράφει στην κάμερα του loutrakiblog την κατάσταση που επικρατεί:



Για χαρακτηριστική αδράνεια της δημοτικής αρχής κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής καθώς εδώ και χρόνια στους Αγίους Θεοδώρους δεν υπάρχει νερό στα σπίτια καθώς η περιοχή δέχεται μεγάλο όγκο τουριστών όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά...

Ούτε για σήμερα που καιγόταν όλοι η περιοχή ο δήμος δεν έκανε κάποια αλλαγή στις ρύθμισης υδροδότησης (Δείτε το βίντεο του Σκαι από το 1:17) με αποτέλεσμα να μην μπορούν η ίδιοι να προστατέψουν τις οικογένειες τους και να περιμένουν τους πυροσβέστες οι οποίοι πραγματικά δεν ήξεραν που να κινηθούν όταν η φωτιά ήταν σε πλήρη έκταση..



Αυτό είναι το νερό παιδιά, φωτιά πήραμε με αυτά τα χάλια ζούμε, όποτε ερχόμαστε νερό δεν υπάρχει... ανάφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες