Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ της Eurovision - Που κατατάσσουν την Ελλάδα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 13, 2017

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ της Eurovision - Που κατατάσσουν την Ελλάδα


Η μεγάλη βραδιά για τον τελικό της Eurovision έφτασε με τους συμμετέχοντες να περιμένουν εναγωνίως την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού...

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι προβλέψεις για τον τελικό νικητή, αλλά και για τις χώρες που τις συνοδεύει ο τίτλος του φαβορί, δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, την «τιμητική» τους για την πρώτη θέση έχουν η Ιταλία και η Πορτογαλία. Από την άλλη πλευρά, στην κατηγορία των αουτσάιντερ βρίσκεται η Ισπανία, η Αλβανία, η Σλοβενία, η Φινλανδία, η Αυστρία και η Ελβετία.

Αναφορικά με την συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία θα εκπροσωπηθεί από την Ντέμυ με το «This is love» δεν υπάρχουν ιδιαίτερες προσδοκίες για καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες