Ραχήλ Μακρή – Αυγή Βουτσινά: Άλλη μία γυναίκα από τη Φολέγανδρο έχασε τη ζωή της - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017

Ραχήλ Μακρή – Αυγή Βουτσινά: Άλλη μία γυναίκα από τη Φολέγανδρο έχασε τη ζωή της


Άλλη μία νεαρή γυναίκα από την Φολέγανδρο έχασε την ζωή της, γιατί το ΕΚΑΒ έστειλε ελικόπτερο στο νησί από την Ελευσίνα και όχι από την Σύρο. Ποιος ξέρει, μπορεί να ήταν απασχολημένο σε βόλτες του Καμμένου...

Κατά τα άλλα το μένος των πολιτών για την ιδιαίτερη μεταχείριση του Παπαδήμου και όχι μόνον, είναι λαϊκισμός και όχι αγανάκτηση.

Οι 3.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι, επί 12 μήνες στα νοσοκομεία διαμαρτύρονται αδίκως, λαϊκίζοντας και αυτοί. Φυσικά, τι είναι 12 μήνες. Τίποτα. Όταν η λέξη «θάνατος» έχει αντικατασταθεί από την λέξη «παράπλευρη απώλεια».

Όταν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι επί 12 μήνες στα νοσοκομεία είναι ψεύτες που προπαγανδίζουν, εκτελώντας εντολές, την καθ` όλα φιλολαϊκής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξακολουθεί έχοντας περίσσιο θράσος και ανανδρία, να μας κουνάει το δάχτυλο, τότε η λέξη «ΤΙΜΩΡΙΑ» θα πρέπει να είναι η απαίτηση του Έλληνα πολίτη.

Κύριοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ προϋποθέτει: ΑΞΙΕΣ – ΗΘΟΣ – ΣΕΒΑΣΜΟ, λέξεις προφανώς άγνωστες για εσάς.

Τα χέρια σας βάφονται καθημερινά με αίμα, το αντέχετε;

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 

Αυγή Βουτσινά
Στέλεχος του Μετώπου Νίκης 

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες