Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Διαγραφή χρεών προς την εφορία από νοσηλεία ανασφάλιστων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Διαγραφή χρεών προς την εφορία από νοσηλεία ανασφάλιστων


Έπειτα από τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού σχετικά με τον σχεδιασμό νομοθετικής ρύθμισης για τη διαγραφή χρεών προς τις Δ.Ο.Υ. που δημιουργήθηκαν από νοσηλεία ανασφάλιστων, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών απέστειλε στον Υπουργό σχετική επιστολή σύμφωνα με την οποία τονίζει τη σπουδαιότητα της εν λόγω νομοθετικής ρύθμισης. Το ακριβές κείμενο της επιστολής έχει ως εξής...

«Κύριε Υπουργέ, Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις σας, σχεδιάζεται από το Υπουργείο Υγείας νομοθετική ρύθμιση με την οποία προβλέπεται διαγραφή χρεών προς την Εφορία που δημιουργήθηκαν από νοσηλεία ανασφάλιστων ασθενών πριν από το 2015, κόστους 28.000.000 ευρώ. Επιπλέον, αναφέρατε ότι 150.000.000 ευρώ «πάγωσαν» με ενέργειες της κυβέρνησης και δεν μεταφέρθηκαν στις Δ.Ο.Υ..

Η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελούσε πάγιο αίτημα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. Μάλιστα για το χρονικό διάστημα μέχρι και το 2015 μας απασχόλησε έντονα εξαιτίας της τεράστιας ταλαιπωρίας των συναδέλφων στα νοσοκομειακά ιδρύματα, οι οποίοι πέρα από τα προβλήματα υγείας που καλούνταν να αντιμετωπίσουν ήρθαν αντιμέτωποι και με χρέη νοσηλείας εφόσον έμειναν ανασφάλιστοι ως απόρροια της οικονομικής κρίσης λόγω των μνημονίων που έπληξαν τη χώρα μας.

Η πρόθεση του Υπουργείου σας να δώσει λύση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα απαλλάσσοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας, αναδεικνύει αφ’ ενός την κοινωνική ευαισθησία που σας διέπει και αφετέρου δίνει την ευκαιρία σε συναδέλφους εμπόρους και επαγγελματίες να ανακτήσουν την φορολογική τους ενημερότητα.
Αναμένουμε άμεσα την υπογραφή της εν λόγω νομοθετικής διάταξης και να γνωρίζετε ότι έχετε τις θερμές ευχαριστίες του εμπορικού κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες