Συνεχίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ να εξευτελίζουν την αριστερά, δήθεν εκπροσωπώντας της - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Συνεχίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ να εξευτελίζουν την αριστερά, δήθεν εκπροσωπώντας της


Ο στόχος μας είναι, όχι μόνο να διεκδικούμε την κυβερνητική εξουσία, αλλά να εδραιώσουμε την Αριστερά ως αξιακό πρότυπο για την ελληνική κοινωνία, ως βασικό πόλο της πολιτικής ζωής και ως δύναμη ικανή να επηρεάζει αποφασιστικά τις εξελίξεις από όποια θέση κι αν βρίσκεται, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής...

Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Συνεχίζουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να καταστρέφουν την αριστερά στην συνείδηση του κόσμου ταυτίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά!

Ποια αριστερά θα εφάρμοζε όμως μνημόνια;;

Ποια αριστερά θα εφάρμοζε ακραίες, δεξιές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές;;;

Η Αριστερά ιστορικά υπηρετεί τις υποτελείς τάξεις, τις δυνάμεις της εργασίας που πλήττονται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω των μνημονίων!

Και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ βαφτίζει το κυβερνών κόμμα αριστερά στοχεύοντας στην απαξίωση της αριστεράς και των αγώνων της στον τόπο, με σύμμαχο τον Τσίπρα πάντα!

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες