Οι..."υπηρεσίες" έπιασαν τόπο! Ο Χάρρυ Κλυνν στη διοίκηση της ΕΡΤ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Οι..."υπηρεσίες" έπιασαν τόπο! Ο Χάρρυ Κλυνν στη διοίκηση της ΕΡΤ

Βασιλης Πολυχρονης

Επιτέλους αποκατάστασις!Οι..."υπηρεσίες" έπιασαν τόπο!
Άντε,με το καλό και τον Λαζόπουλο!....


Υ.Γ. Κάτι μου λέει πως εκείνος ο τραγουδιάρης που έβγαλε το τραγούδι για τον...ηγέτη 100ετίας θα αναλάβει εκπομπή στην...ΥΕΝΕΔ του 21ου αι. παρόμοια με...του Καμπαφλή!Γιατί,η...ΥΕΝΕΔ του 21ου αι. είναι...πλουραλιστική και ...δημοκρατική!
#γελοιόπανα


Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Το νέο μέλος του πενταμελούς ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι ο δημοφιλής κωμικός Χάρρυ Κλυνν, ο πέμπτος που απέμενε προκειμένου να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις.
Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος θα αναλάβει ο Γιώργος Θαλασσινός που ξέρει καντάρια από ραδιόφωνο. Δεν αποκλείεται και οι δύο τους να περάσουν για ακρόασηαπό την αρμόδια επιτροπή της Βουλής αυτή την Πέμπτη ώστε να σφραγιστεί και τυπικά ο διορισμός τους.
Σήμερα στη Βουλή, νωρίτερα το μεσημέρι, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής. Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα (σε καλό κλίμα) με τον Τσακνή να φεύγει πιο ήσυχος απ' ότι πήγε. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες