Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πού ήταν ο Αντώνης οεο;;

Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη σε εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Προ ολίγων ημερών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που διοργάνωσαν το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Έδρα Ελληνικών Σπουδών “ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” στο Πανεπιστήμιο Stanford, με θέμα “η παρακαταθήκη της Αρχαίας Ελλάδας για τη  Δημοκρατία του αύριο”!

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο, όπου παρουσιάζονταν σημαντικές στιγμές από την πολιτική και οικογενειακή ζωή του πρώην Πρωθυπουργού!  

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του Κωνσταντίνου!

Παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αλλά και παλαιοί συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Ωστόσο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η ηχηρή απουσία, του επίσης πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά! Υπήρξαν και πολλά κακόβουλα σχόλια εναντίον του! Όταν είναι ήδη καταγεγραμμένες οι πρόσφατες διασπαστικές τάσεις του προς το κόμμα! Άλλωστε, όφειλαν να γνωρίζουν εκεί στη ΝΔ, ότι δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα διασπάσει το κόμμα!

Εμείς όμως, θεωρούμε πως ήταν αναγκαία η μη παρουσία του σε αυτήν την εκδήλωση! Γιατί, τι να έκανε σε ένα χώρο πού μύριζε μπαρούτι;;

Τολμούσε να παραβρεθεί εκεί όπου πιθανώς θα ανέφερε ο “ψηλός” τα άνομα συμφέροντα που έριξαν την κυβέρνησή του το “βρώμικο” ¨93;; Με τα οποία δεν συμβιβάστηκε ο “ψηλός”;; Τολμούσε να παραβρεθεί ο Αντωνάκης; Όχι βέβαια! Εδώ δεν έστειλε ούτε τη σύζυγό του Γεωργία, η οποία τον έχει εκπροσωπήσει σε άλλες εκδηλώσεις! Αλλά εκεί το περιβάλλον έκανε τζιζζζζζζ!

Τσακαλώτο είσαι ψεύτης…

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσακαλώτο είσαι ψεύτης…

Προ ημερών ο Βουλευτής του “Ποταμιού” κ. Γιώργος Αμυράς είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο, ερώτηση για τον κατάπτυστο για τα ελληνικά συμφέροντα Εξωδικαστικό Συμβιβασμό μεταξύ της Siemens και του ελληνικού Δημοσίου! Ο οποίος, χωρίς να έχει εκπληρωθεί σε κανένα από τα σημεία του από τη γερμανική εταιρεία, έληξε, αφού παρήλθε η πενταετής ισχύς του (22/8/2012 – 22/8/2017)! Και δυστυχώς αυτή η γερμανοκρατούμενη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν κάνει τίποτε για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Ελλάδος! Αλλά επιπρόσθετα ψεύδεται ασύστολα, προσπαθώντας να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό, πετώντας την μπάλα συνεχώς στην εξέδρα!

Ωστόσο, σήμερα θα σταθούμε στην “Τσουκνίδα” μόνο στην απάντηση που έδωσε στον κ. Αμυρά, ο κ. Τσακαλώτος στη Βουλή, για τους εργαζόμενους της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα και η οποία ήταν δεσμευτική αφού περιεχόταν στους όρους του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού!
Σε αυτόν η Siemens δεσμευόταν πως θα διατηρήσει στο δυναμικό της τους εργαζόμενους που είχε κατά την υπογραφή του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού (κατά την Siemens ήταν 600 εργαζόμενοι)!
Απάντησε λοιπόν ο κ. Τσακαλώτος: Η εταιρεία (Siemens) θα εξακολουθεί να απασχολεί τους 600 εργαζόμενους!

Εμείς από αυτό το βήμα, καταγγέλλουμε τον Υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης ως πολύ μεγάλο ψεύτη! Αφού σήμερα (λήξη) του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, οι εργαζόμενοι στη Siemens δεν είναι ούτε 140!

Θα μιλήσει τελικά κανείς για το σφαγιασμό των εργαζομένων και των οικογενειών τους; Θα καταγγείλει κάποιο κόμμα την ναζιστική συμπεριφορά της Siemens;
Πού είναι μωρέ το ΚΚΕ να καταγγείλει αυτήν την νεοναζιστική τακτική;
Πού είναι μωρέ το κόμμα των εργαζομένων, όπως διατείνονται από τον Περισσό πώς είναι;;

Το παιχνίδι είναι σικέ


Αποτέλεσμα εικόνας για Siemens Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

Βγήκε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης (προφανώς κατ΄ εντολή Σαμαρά αφού τυγχάνει άσχετος περί του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού) και μας δήλωσε πως πρέπει η κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη από τον Στουρνάρα (ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου υπέγραψε στις 22/8/2012 τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό)!

Επίσης έκανε κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για την υλοποίηση του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης!

Θυμίζοντας πως, η σημερινή κυβέρνηση είχε εξαπολύσει πόλεμο ως Αντιπολίτευση γι΄ αυτόν τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό!

Προσωπικά, όλος αυτός ο ντόρος για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό κατόπιν εορτής από τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, μου μυρίζει νέα διαπλοκή αυτών των κομμάτων με τη γερμανική εταιρεία!
Αυτός, ο τάχατες πόλεμος μεταξύ τους, με κάνει να πιστεύω πως, ανοίγει ο δρόμος προκειμένου η Siemens να μπει εκ νέου στο παιχνίδι της ανάληψης δημοσίων έργων!

Αφού πλέον ο ΟΤΕ βρίσκεται εξ ολοκλήρου σε γερμανικά χέρια!

Πάντως, θα μας πουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αντικαταστάθηκε η μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής (2010 – 2012) που επιδίκαζε αποζημίωση της Siemens προς το ελληνικό δημόσιο, τουλάχιστον (όρο που έβαλε ο Βουλευτής της ΝΔ και μέλος εκείνης της Επιτροπής, Κώστας Τζαβάρας) δυο δις ευρώ;;

Θα μας απαντήσουν ποιον ωφέλησε αυτή η απατεωνίστικη μετατροπή της μοναδικής
Ομόφωνης απόφασης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, σε έναν Εξωδικαστικό Συμβιβασμό που θα απέφερε στο Δημόσιο περί τα 200 εκατ. ευρώ;;

Ποιος θα μας απαντήσει για τι το Κράτος μας που κόβει μισθούς και συντάξεις, νομοθέτησε για να κερδίσει η Siemens (τουλάχιστον) 1 δις 800 εκατ. ευρώ;;

Υπάρχει τελικά Δικαιοσύνη σε τούτον τον Τόπο;;

Θα βάλουν φυλακή αυτούς τους κατά συνέχιση απατεώνες πολιτικούς;;

Μόνο ο Τσοχατζόπουλος θα την πληρώσει;;


Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα ξένα χέρια…
Έτσι, για να θυμηθούμε και μια ιστορική ατάκα της Μήτσης Κωνσταντάρα, αδελφής του αγαπημένου μας ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, από την κινηματογραφική ταινία του 1968 “ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι”, των Καραγιάννη, Καρατζόπουλου, Σακελλάριου!

Τι άλλα λόγια να πούμε;; Καλόν ύπνο παιδιά…
Νυστάξατε με αυτά που ακούτε από τον Πρωθυπουργό…

DJW0d7QW0AAkhId


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες