ΤτΕ για Anonymous: Στοιχεία ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό όσα διέρρευσαν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2017

ΤτΕ για Anonymous: Στοιχεία ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό όσα διέρρευσαν


Ανυπόστατους χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς των Anonymous Greece, περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της, η Τράπεζα της Ελλάδος

Mε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα της Ελλάδος, καθιστά σαφές ότι δεν τίθεται θέμα υποκλοπής και διαρροής data στοιχείων της Τράπεζας.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Τράπεζα της Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει τα εξής:

"Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες