Επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σακελλαρίδης. Στους υβριστές τους...Κρίμα!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

Επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σακελλαρίδης. Στους υβριστές τους...Κρίμα!!


Μετά από δύο χρόνια απουσίας από ένα προβεβλημένο πόστο, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επανέρχεται επαγγελματικά σε μία πολύ σημαντική θέση...

Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος που παραιτήθηκε από βουλευτής το 2015, αναμένεται να τοποθετηθεί επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Επί της ουσίας ο Σακελλαρίδης είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που έλεγε σε φίλους του και έδειχνε η παρουσία του σε εκδηλώσεις της υπόλοιπης αριστεράς. Τώρα επιστρέφει και και ξεφτιλίζεται για μία θεσούλα.

Και ξεφτιλίζετε γιατί από κύκλους του Μαξίμου τροφοδοτήθηκαν συκοφαντίες και βρωμιές για την προσωπική του ζωή, όταν αυτός διαφοροποιούταν από την τότε κυβερνητική γραμμή..

Η επιστροφή του Γαβρίλου Σακελλαρίδη στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι αφιερωμένη πρώτα και κύρια στον ίδιο.

Επέστρεψε εκεί, απ' όπου τόσο πολύ συκοφαντήθηκε και λοιδωρήθηκε όταν έφυγε.

Αφού τα βρήκε με τον εαυτό του, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα.

Δικιά του η καρδιά, δικιά του κι η ευθύνη.

Κρίμα Γαβρίλο.

Πολύ κρίμα όμως.

anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες