Έτσι θα «διώξεις» τις γρατζουνιές από τους φακούς των γυαλιών σου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017

Έτσι θα «διώξεις» τις γρατζουνιές από τους φακούς των γυαλιών σου

Αν δεν έχεις πάθει τότε δεν έχεις μάθει. Αν δεν έχεις δακρύσει βλέποντας τον φακό των νέων σου γυαλιών γρατζουνισμένο, τότε σίγουρα δεν μπορείς να μας καταλάβεις. Έτυχε να τα ρίξεις χύμα (χωρίς θήκη) μέσα στην τσάντα σου και το κακό έγινε. Τώρα πρέπει ή να αλλάξεις τον φακό ή να μάθεις να βλέπεις με αυτήν. #ΝΟΤ
Παρακάτω σου έχουμε δύο τρικς για να «διώξεις» την γρατζουνιά από τον φακό. 
1ος τρόπος
Πάρε την κλασσική οδοντόπαστα (μη-δραστική, ούτε gel, ούτε λευκαντική), τοποθέτησε πάνω στο γρατζουνισμένο φακό μία μικρή ποσότητα και έπειτα τρίξει το σημείο με ένα βαμβάκι. Στη συνέχεια ξέπλυνε τη με λίγο νερό.
2ος τρόπος
Ρίξε μέσα σε αν βαζάκι 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και 1 νερό και ανακάτεψέ τα καλά. Έπειτα εμπότισε ένα βαμβάκι μέσα στο μείγμα και τρίψε το γρατζουνισμένο σημείο και τέλος ξέπλυνέ το με μπόλικο νερό.
Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες