ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ: Παροιμιώδης η αντίδρασή της (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 06, 2017

ΠΕΤΑΞΑΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ: Παροιμιώδης η αντίδρασή της (ΒΙΝΤΕΟ)


Κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, κάποιοι πέταξαν προς το μέρος της δύο ντομάτες...

Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, τέρας ψυχραιμίας, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να… συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια. Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της. Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι δύο ντομάτες «εκτοξεύτηκαν» από διαφορετικά σημεία -και οι δύο όμως είχαν στόχο τη Μέρκελ.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται «ποιος σκέφτηκε να πετάξει ντομάτες στη Μέρκελ, η οποία, όλως τυχαίως φορούσε χθες ένα σακάκι στο χρώμα του λαχανικού; Πιθανότατα κάποιος που δεν ασπάζεται τις ιδέες της αλλά εμπνεύστηκε από το σακάκι της, ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος».

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες